Бранко Драгаш: МИГРАНТИ

Тражите ми да пишем о мигрантима и дешавањима на северу Србије.
О мигрантима сам све написао када је мигрантска криза почела.
Опоменуо сам заведену србску јавност да је мигрантска криза теледиригована, намештена и да је то подмукао план глобалиста да уништи белу Европу.
План који је зачет у глави паневропејца Куденхове – Калерги 1925.г. и који је јавно изнет у књизи „Практични идеализам“.

Европа без нација, држава и без граница.

Европа која више неће да припада белој раси и која ће створити нову Европу  мешане расе.

 

Мигранти су, дакле, специјално оружје шизофрених глобалиста у покоравању европских народа.

Када то знате, онда сте морали да се припремите за најезду миграната на Европу.

Врши се насилна сеоба афричко-азијских народа према Европи

То је подли план глобалиста.

 

О томе сам обавестио успавану, апатичну и равнодушну србску јавност.

Предложио сам, понављам за заборавне и оне који су злонамерни, да се затворе границе према Бугарској, Македонији и Грчкој и да се не дозволи улазак миграната у Србију.

Пошто су мигранти већ у земљама чланицама ЕУ, онда нема никакве потребе да улазе у Србију која, на сву срећу, није чланица банкротиране ЕУ, већ могу, пролазећи остале земље ЕУ, да стигну до свог крајњег циља Немачке и других богатих држава ЕУ.

 

Пошто их је канцеларка Ангела Меркел позвала да дођу, јер Немачкој треба радна снага, предложио сам да ЕУ организују цивилизовани начин пресељења те нове радне снаге, путем чартер летова, аутобусима и крузерима, да не муче напаћене људе да се пробијају тешким и опасним балканским врлетима.

Мигранти су, дакле, проблем ЕУ.

Нису наш проблем и ЕУ мора да реши тај проблем нове радне снаге.

Али, окрутна, корпоративна Европа,  глобалистичка фукара,намерно је гурнула мигранте на Балкан, како би још више закувала кашу у узаврелом балканском лонцу.

Политички олош, који води Србију у пропаст, који су слуге крсташа и добили су задатак да униште Србију и биолошки сатру Србе, испунили су све захтеве брислеских сатрапа и политичких комесара.

Лично је психопата Демагог дочекивао мигранте и пожелео им добродошлицу.

Опијен својом месијанском улогом, изјавио је пред камерама да ћемо у салду, односа нашег народа који се добровољно исељава и миграната који се насилно усељавају, бити у плусу.

Како би се додворио својим господарима, потписо је све што се од њега тражи и тако Србији одредио судбину сабирног центра за мигранте.

 

Грађане Србије то уопште није занимало.

Задовољни својим потрошачким конформизмом уживали су у дебилизмима ријалити програма, скупштинском циркусу и перформансама психопате Демагога.

Сада је невоља закуцала на сва наша врата.

Невоља која се из дана у дан увећава и постаје све опаснија.

Мигранти све више улазе и постају све опаснији.

Почињу да угрожавају живот људи на селима, предграђима и малим градовима.

Али, наставиће своје ширење према великим градовима и организоваће се, када им буде дат налог, да почну да преузимају територије наше државе и да организују сопствену власт.

 

Како да се одбранимо од миграната?

 

Нема могућности да се одбранимо, док одмах не срушимо, похапсимо и законски процесуирамо председника државе, владу и народне посланике, који су подржали велеиздајничку политику.

 

Ко ће то да уради?

 

Милион грађана на улици, који неће да изгубе државу и који неће рат са мигрантима.

Милион грађана на улици који су, напокон, схватили да су на власти лудаци и криминалци, који раде према задатку наших вековних непријатеља.

Милион грађана на улици, који ће изабрати Прелазну владу стручњка.

 

Шта ће да уради Прелазна влада стручњака за решавање мигрантске кризе?

 

  1. Хапшење, судско процесуирање и јавно суђење председнику државе, влади и народним посланицима, који су главни кривци за окупацију земље,
  2. Поништавање свих неуставних и незаконитих потписа бивше власти у вези прихвата миграната и обавештавање УН и ЕУ о новој мигрантској политици у Србији,
  3. Поништавање свих докумената које су мигранти добили,
  4. Затварање свих граница и спречавање даљег уласка миграната у Србију,
  5. Обезбеђивање основних, људских, езистенцијалних услова, храна, лекови и смештај, за све мигранте који су на територији Србији,
  6. Позивање вођа миграната, јер сви они су организовани као војне формације, на договор око помоћи државе при пресељења у ЕУ и начину функционисања, док су на територији Србије,
  7. На основу потребе државе Србије, понудиће се једном делу миграната, који испуњавају све што буде држава предвидела, да се запосле у Србији са радним визама на годину дана и могућности продужавања.

 

Ево, то је неколико предлога који морају одмах да се спроводе.

Остале предлоге не износим.

Остављам када се буде формирала Прелазна влада стручњака.

 

Београд, 7532.г. гроздобер

 

dragas.biz

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *