Давор Калајжић Најавио Промене Које Ће Засенити Регион! МОБА Има Решење За Све!

издвојени коментари гледалаца:

Генијални Калајжић је на крају маестрално поентирао речима:”Кажу боје се Мајдана, какав црни Мајдан, ко ће њих да скине, кад свима одговарају,” осим зомбираном народу, који још не зна да је окупиран…! Додадох ја…!

Поштовање за господина Калајжића, рекао је све што би требало урадити и спасити народ. Али како то да се уради? Када се сетимо прошлости и историјских догађаја код нас, иза сваке велике промене стајала је нека страна сила. Ко ће сада стати на нашу страну када видимо да је пре неколико дана Руска служба одликовала Вулина.

У праву је човек за доста ствари,али неће нико да се покрене јер нису сви слојеви друштва исто погодјени (економски),ови што су ушушкани у лажни конформизам није их брига за ове што немају за “леба”на жалост сит се гладног не сећа…Нека нам је Бог у помоћи!!!

Како се тако олако прича о продаји телекомових стубова, па то је опасност још већа од рудника литијума , обзиром да се налазе на територији целе државе, како то нико да осуди ?? то је равно продаји виталних ресурса .. да ли сте свесни шта све може да се инсталира на стубове ?? Ко је донео такву одлуку , ко је то дозволио ?? Заштоби неко куповао телекомуникационе стубове ??? зато што није направио добру рачуницу ??? да ли ћеш ти продати свој стан и доћи до живе лове, па онда изнајмљивати нешто … када се то чини , можда у екстремним случајевима , иначе и то представља вид издаје државних и општенародних интереса , па ускоро ће се продавати државне клинике и школе ??? када ће овај народ да увиди неопходност улице ???

 

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *