Порука српском руководству – “Неспособни сте, нећемо да гинемо за вас!”

издвојени коментари гледалаца:

Нема српске војске и ситуација на КиМ је сада другачија, јер је АВ све предао. Шиптарске снаге су свуда, имају базе, пунктове, оклопна возила, обучене и добро наоружане специјалце.Побиће опкољени народ у случају новог АВ упада. Проблем је у Вучићу, њега удрите.

Для приведения баланса в соответствие с веяниями новой эпохи косовским албанцам и бошнякам неизбежно придется снижать свои амбиции и отдавать часть ресурсов/территорий. Но добровольно они на это не пойдут. Маятник при прохождении точки равновесия уходит в противоположную сторону, ровно этого следует ожидать на Балканах в ближайшие годы. Никто не будет отдавать ранее полученное преимущество мирно и по собственной воле, до последнего будут пытаться удержать «своё», поэтому итоговая цена несогласия будет только расти.

Питање је ко је Лаврову забранио прелет, можа их је ВЕЛЕИЗДАЈНИК замолио??? Више ме ништа не изненађује !

Проблем је у нама самима. У нашем великом срцу и прагу толеранције, нас из прелепе СРБИЈЕ. Следећи проблем су наши родитељи, који су нас увек учили, да поштујемо и праштамо. Има ту удео наше Крштење,Вера и лепота душе. Наш ГЕН и његова прелепа страна.
АЛИ кроз историју, знали смо ми, да покажемо и другу страну. То што је ЗВЕР мирна, никако не значи да спава. Ближи се тренутак, пробудиће опаку ЗВЕР.
БУДИТЕ СИГУРНИ, ДА ТРЕЋИ КОСОВСКИ БОЈ СТИЖЕ. ПОЗВАНИ СУ САМО ОДВАЖНИ И ХРАБРИ, ПОШТЕНИ ЉУДИ ❤️🇷🇸❤️

Значи мржња побеђује! Онда морамо да се вежбамо у тој вештини. И Србија би по тој логици могла да тражи делове свих околних држава.!Уствари то може свако ко негује ту вештину (А Курти и слични Албанци ту нису изузетак, свака земља,осим нас, покушава да отме део суседа) !Наравно уз подршку западног или источног господара…Па ком обојци ком опанци, док не остане златна милијарда на земљи…

Горка истина коју не саопштава у чак и тзв опозиција ван НАТО опозиције. Бојим се да је све завршено и да задуго нема Косова у саставу РС. Једино решење је војно а то је немогуће са оваквом војском која је разваљена и НАТО испостава.

Господине Даворе, сто се тице промене система делим са вама исто мисљење. Када сам људима око себе предлагала и говорила да морамо да устанемо и променимо систем, смејали су ми се и рекли да је то у Србији немогуце… Трудила сам се да им подигнем свест од томе, али проблем је сто вецина мисли да је то немогуце. Давала себе максимум исла на протесте са зељом да променим и успеха… Налетала сам на велике отпоре због тога сто нисам хтела да се вакцинисем нисам могла да напредујем даље… Сакционисана сам била зато сто нисам за ове лудаке. Најгора ствар сто је моја близа фамилија сви код овог у странци… Нисам имала другог избора напустила сам Србију и отисла у другу дрзаву. Радим у фирми где су прихватили да нисам вакцинисана. Кад сам вец одсутна волела бих да зарадим новац и да се вратим кроз пар година…. Много ме занима око индустријске конопље, па се образујем око тога… Волела бих да ви преузмете кормило, јер не зелим да улазем у Србији док је ова гамад на власти… Морала сам да напустим Србију на неко време јер имам дете које морам да одсколујем…
Много ми је теско сто нисам на својој груди земље, али једноставно сам била сатерана у цосак!!!!! . А искрено не могу да трпим притисак своје околине због другацијег мисљења…
Ја вам зелим сву срецу(покрет Светло и покрет ‘Моба) Свако добро’… 🍀🕊️

Хвала Вуце за сјајног госта и одлицну емисију. Надам се да це Давор једног дана бити саветник Премијера или Председника.
Само бих хтео да напоменем да нисте поменули/расправили јос једну варијанту, а то је врацање руске војске у КФОР, јер то би морали да пропусте да продје.
Андјелковиц је рекао да се руска војска повукла из КФОР-а тада јер Дјиндјиц није хтео да потписе продузење мандата, а сада Калајдзиц казе да је то одлуцено на руској страни.
Медјутим, како је поменуо, сада је друго време и мислим да би руски контигент (једно 1000 војника довољно) могао сад да се врати на Косово под мандатом УН и да се стационира на северу и разоруза све војне јединице које нису у складу са УН Резолуцијом 1244. Е сад је питање да ли би тај коинтигент био под главном командом КФОР-а или би могао да делује самостално.

Ево један предлог који из не знам ког разлога ником не пада на памет. Преко 200000 Срба је протерано са Космета, преко пола милиона Срба је протерано из хрватске, преко 150000 хиљада Срба је протерано из бих федерације. Тако ствари стоје, знаци да ми треба да протерамо 400000 сиптара у албанију.

Није постено нити нормално оцекивати да неко други ратује и гине за Србију и Српски народ. Не казе се узалуд: “Помози сам себи па це ти и Бог помоци”! Само Слога Србина Спасава. Док се то не деси да се Срби слозе и уједине, бице нам овако и сваким даном све горе. Зато, време је будења из дубоког зимског сна и ресавања проблема прво у самој дрзави па онда даље редом. Или нас неце бити висе а вец смо на рубу понора.

Начиная с 2024 года и/или ухода США с континента, любой повод, провокация со стороны албанцев, будет использован Сербией для начала военных действий (возможно это и бошняков в Боснии зацепит). Современные ЗРК будут использоваться в качестве средства защиты от желающих бомбить Белград, поставленные ограниченным количеством ракеты – для угрозы ответных ударов по странам-агрессорам, а гиперзвуковые ракеты с территории Крыма будут нацелены на военные объекты «террористического, нацистского образования» на территории Косова, расстояние позволяет. Если кому-нибудь в Румынии или Болгарии не понравятся летящие над их головами гиперзвуковые ракеты, они, конечно, смогут попробовать их сбить, но, кажется, все-таки проще будет притвориться незрячими.

Излишне говорить, что память о разобранных на органы родных и близких сербов, а также исчезновение в мире правил выльется в изгнание (гуманитарные коридоры в Турцию, вне зависимости, будет она еще существовать или нет) албанского населения и геноцид косоваров. Аналогичные действия будут предприняты в отношении албанцев в Македонии… Приморская Албания и остальные страны Балкан будут погребены под волнами беженцев. Резать начнут все и всех.
Подробнее на хттпс://схколников.инфо/артицлес/11-аналитика-и-прогнозy/102520-геостратегицхескиy-взгљад-на-будусххее-балкан

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *