Кандидовао си СРБИЈУ у НАТО! „председница Вјоса Османи, премијер Курти“, ТИ ЋУТИШ!

издвојени коментари гледалаца:

И ДИСКЛЕЈМЕР УКЛОЊЕН СА МЕРДАРА: а звездице и фусноте одавно нема
** Драги наши, запратите канал Прави одговор, хвала **
Давор Калајжић радио је за мисију Уједињених нација УНМИК 17 година, па са великим искуством говори о Косову и Метохији, а главна тема овог интервјуа јесте Декалрација из Тиране и њене последице, где председнику Србије није засметало што исту декларацију потписује Вјоса
Османи у својству “председнице Косова”. Калајжић открива многе непримећене детаље постепене предаје јужне српске покрајине.
На крају, он се дохватио и теме коначне пропасти школства будући да је у својству наставника и професора дуго радио и у просвети, од нивоа основне школе па све до факултета.
Новинар и водитељ Никша Булатовић


Феноменални господин Калајзић! Увек, са великом пазњом, одслушам сваки његов интервју или анализу, остави позитиван утисак ( печат ) на мене и, без поговора, је најбољи у својим излагањима и анализом дугогодишње шунд-криминалне-циркуске сцене у представи званој Србија Вучкодлак! Свако поштовање!!!

Србију чека судбина Јерменије. Као удаљена и несигурна савезница Русији је само на терет и зато нас је Русија, као и Јерменију, пустила низ воду. А народ коме је више стало до комфора и угодног живота него до Косова, Војводине, Прешева, Ниша… не заслужује боље. Нажалост.

Велико поштовање госп.Калалжицу.Оно што ми се посебно свидја у његовом приступу сагледавања актуелне политицке ситуације је што поред аналитике истовремено нуди и решења,за разлику од највецег броја политиколога новинара итд .који углавном износе информације и препричавају оно што скоро сви знамо…Уморна сам,а вероватно и вецина Срба,од ове неправде и пакла у коме живимо…Вец сама помисао на тог издајника и непријатеља ,тог тиранина и његову екипу,ствара ми врло лос осецај,тог белосветског хохстаплера буквално органски не подносим,као и све његове лазове,лопове и експлоататоре овог унакаженог народа!

Ово су разлози за пад владе ако је уопсте легитимна, И струцну криминалистицку истрагу.
Занимљив би био изглед скупстине да се примењује Дусанов законик.

Појединачна хипноза је чудо.Колективна хипноза је пропаст хипнозисаног народа.БРАЦО СРБИ И СЕСТРЕ СРБКИЊЕ КО ЗАДЊИ ОСТАНЕ НЕКА УГАСИ СВЕТЛО!!!??

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *