Грађани ухапсили СНС активисту: У одбрану стигли Марко Тодосић и Реља Огњеновић

подгледај и на tiktok-у

издвојени коментари гледалаца:

Свака част станарима. У подрум са њима да га почисте и орибају за пример да избори буду чисти ко суза

Нажалост, овако је свуда, па и по селима…. СВАКА ВАМ ЧАСТ, бар смо добили информацију шта су нам права у овако БЕСПРАВНОЈ држави!!!!

Тразите немогуце, јер сам се ја обратила у писменој форми опстинској инспекцији а они нису предузели ниста вец сам ја била сиканирана цак и од стране појединих станара!

Драги моји Срби, ваљда нам је све јасно докле држава иде, до душе држава не постоји, држава је мафија, та мафија одузима и продаје нашу децу шта то значи да ли нам је јасно, законе прилагођавају себи, они имају сва права над нама, али нажалост немају никакве обавезе, нажалост, све је у мафијашке руке, ЉУДИ СХВАТИМО, ГОТОБО ЈЕ, а они ће радити шта хоће све док им ми то дозволимо. Неће бити лако али морамо испред скупштону да БИЛЕ И МОТИКЕ, биће тешко али не и немогуће. Они знају да су готови и зато се боре најпрљавијим средствима да бо дошли до циља.

Дошли су синоћ и нисам хтела да ме убаце у списак…потом су рекли да ће неко звати телефоном ,то вам је горе…узнемиравање.Услед њихове упорности ..Рекла сам пишите шта хочете.Вероватно глупо реаговање,али ја сам сама и у осмој деценији.

Мене (на службени број телефона – раније су звали на приватни) зове пре пар дана агенција Ипсос, врши неку анкету о актуелним дешавањима. Прво сам их питала: одакле им мој број телефона? Каже: случајним одабиром  Наравно да нисам хтела да учествујем…

Тај Реља је бивси децķо од звалавог.Тако је и постављен да буде Директор ПИО фонда без икаквих струцних квалификација…осим љубависања са звалавком.

Устав је са намером промењен, када је спустен цензус на мање од 5%! О цему бре ви прицате?!!! Бојкот није у, и на изборима. Бојкот ако зелите, надјите га пре избора; у фирмама, сколама, болницама … Али теско, да не казем, зајебано! Нема ко да бојкотује! Београд се руси, бојкотују људи а странке се не буне, и сруси се славни БГ! Предадосе се Цркве и Манастири, а народ цути!

Полицајци целави, са три подваљка . необразовани, насилни који нигде у ниједној другој дрзави не би могли бити полицајци осим у овој банана републици. Зато бране резим јер без тог резима они би радили негде на њиви или у фабрици код Такванца или Турцина. А питање је да ли би их и тамо неко запослио.

То је истина иду од стана до стана чак зову и телефоном. Нисам ни за једну странку НИКАДА БИЛА једино верујем и надам се монархији… Сматрам да је Краљ Бижији миропомазаник а то је нешто друго…колико год лоши речи има за монархију НИКАД толико лоши били нису колико ови од демона Тита па надаље…

Треба народ сваком напредњаку да суди као саучеснику у велеиздаји државе и народа! И за сва режимска непочинства која су подржавали! За понижење народа,за пљачку народа и државе.

Грађанско хапшење, потом грађанско суђење, као и грађанско извршење казне. Систем је потпуно отет од народа, све државне службе, институције, агенције…, све је искључиво у служби мафије и мора тако.

Свака цаст госп. Кајадзицу, свака цаст станарима васе зграде. Дали сте нам леп пример, хвала. Хвала за струцан савет. Велики поздрав и подрска васем раду

Како се запошљавају ти полицајци? Ко их бира, очигледно је да не познају закон или им је наложено да се понашају као криминалци у униформи? Ово су све последице, сви на власти морају да се похапсе. Од њих све полази.

ТА ДВА ПОЛИЦАЈЦА НЕ ЗАСЛУЗУЈУ ТУ УНИФОРМУ А НИ ПЛАТУ КОЈУ ДОБИЈАЈУ ОД ГРАДЈАНА СРБИЈЕ !!! Искрено се надам да це ускоро такви полицајци остати без радног места, јер га НЕ ЗАСЛУЈЗУЈУ !!!

Браво свака част.Понедељак 18. март од 10 цасова, испред прецедниства РС,па сваког наредног дана,протест “Буком за слободу и правду”

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *