Ко и зашто крије тело мале Данке Илић и зашто га не могу пронаћи

издвојени коментари гледалаца:

Извините цињеница коју сте изнели да се није десило да убица не открије тело у свету није тацна- око 75%убиства у УСА убице не открију тело па је легални систем Америке увео могуцност да се злоцинцу смањи казна уколико открије тело зртве мада и тада се деси да злоцинац не открије тело због које каквих разлога.Слуцај Српкиње Ане wалсх је пример тога.Њен муз није открио где је побацао њене делове тела али це бити осуден за злоцин.
Засто ова двојца цуте ко би га знао-мозда су урадели јос неки злоцин над њом или би морали да одају висе људи који су били укљуцени у све то…или једноставно неце да открију да не би били осудени.
Друго цовек који је био сувозац итекако треба да се терети за прикривање злоцина а и уцествовању у злоцин поред јос ко зна колико људи из села и њихоце породице који су били умесани у склањању тела ( један је умро у затвору).Тако да васа поставка од самог поцетка није добра и треба да се концетрисати на цињеницу како је могуце да је толика група људи била укљуцена у убиство девојцице а не неким теоријама завере.Како је могуце да је Српско друство толико пало ниско да ни зивот детета му није светиња.Засто о томе не прицате?

Људи моји,извозе нам децу у иностранство једноставније него пољопривредне производе.Њих није брига каква је даља судбина те деце. Када једном због свега овога врисне небо и тај крик,као мац праведника покоси све нас не дозивајмо тада Бога и не питајмо се Засто све нас,јер сви смо одговорни јер цутимо.

Знају од 2.дана ко су убице,заплене им возила,а онда их пусте да оду непримецени до депоније по тело (све врви од полиције у том тренутку) и пребаце га ,не знам циме јер кола су у полицији. А после 10 дана тек откирвају крв на слузбеним колима?! Сто се тице признања слазем се , није довољно јер је било признање у Босни, али ако имају доказе попут крви на колима,днк на одеци оптузених онда мислим да се не ради само о признању… свакако је пуно питања и нелогицности. Првенствено засто јос увек нема тела сироте девојцице

Гледао сам изјаву на интернету да је у току попис становништва на КиМ ,да ли неко прича о томе, плус казна ко се не попишеш 2000е ајде ми сада објасните ,жао ми је детета ,али за то су плаћени људи и институције да воде бригу о несталим особама,па се питам људи губимо део територије,,,,,,…………., али РТС који сви плаћамо бави се неким замајавање темама,хвала

Да ли ће полиција проверити тај Борски огласник на коме је наводно слика мале Данке од фебруара прошле године?Да ли неко подмеће овај снимак и са којим циљем?Дете је тада имало мање од годину дана,дакле беба.

Кинеске градјевинске фирме су најгоре фирме на свету. Њихови мостови пропадају, њихове зграде се саме русе. За изградње користе најгоре најјефтиније материјале. Све су у великим дуговима и слузе се преварама.

Ова игра са Андјелом малим је безобразлук за Српски народ.Или то нас народ подржава.Ста друго речи.Срамота Српски народе.Дали вама ово одговара или ста.Ај несреца се дешавају али ово монстромно иживљавање над Андјелом па то је незапанчено у Свету.Дали смо ми увек овакви били.Срам вас било новинари и тв водитељи.Полиција ту не мозе ништа ако им неко иза ледја стоји.Мали Анђео.Па погледајте дете мало са којом градјани Србије играју фудбал.Бас фудбал.Срам вас било идиоти.Срби се праве да су љубимци деца ја то не видим.Само смо трачарајке луде.

Велики Поздрав И Постовање г. Калајзицу, једноставно рецено Генијалцу, изузетном Интелектуалцу струцњаку И Борцу за Истину Правду И Слободу, Цовјеку са свим Људским Вредностима, Цовјек који зна И мозе, Цовјек који
мозе стати на Црту сваком политицару, Цовјек који це својим здравим мисљењем И понасањем Смјенити сизофреног болесника који је земљу И Народ довео до пропасти И нестанка, Напред г. Калајзицу Сви цемо помоци
И укљуцити се у борби против садасње издајницке И криминалне власти,,, Јоца Добриц

Дејане,цовеце,смањи дозивљај.Пусти овог доброг и паметног цпвека да говори!!!Зајеби твоје дуге и споре монологе!!!Довољно је кратко и јасно питање од две три реци.Узми мало паузе,одмори се,цовеце.Стета сто не обрацас пазњу на добронамерне сугестије од пратилаца који те воле и цене твој рад.И позртвовање.Срдацан поздрав.Мери дузину твога излагања.Немамо ни ми бесконацно времена да те слусамо,у место твојих гостију.А ти кад зелис да прицас буди гост код другог водитеља,или у другој тв.У напред хвала и срдацан поз.

У СРБИЈИ ГОДИШЊЕ НЕСТАНЕ ИЛИ БУДЕ ОТЕТО 1.500-1.800 ДЕЦЕ !!!???
У САД скоро 800 хиљада деце заведе се као нестало сваке године!!!???
У Европи 250.000 деце – у просеку на СВАКА 2 МИНУТА НЕСТАНЕ ЈЕДНО ДЕТЕ У ЕВРОПИ, БУКВАЛНО!!!???
А Вучићесвски чувараи система и мејнстрим медији онолико наваљивали баш на Данкину маму (трудницу)… Да је мајка хтела да прода дете, могла је она то у овој дрзави са урешиеним институцијама и легално кроз процес усвајања…!!!???

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *