Код Макрона Скај преписке о Вучићевом криминалним радњама! Пале уцене!

издвојени коментари гледалаца:

Да се именује ФОНДАЦИЈА за учесникее..рата и ратну сирочад .
.Да се од злочина ца обавезно тражи ратна оштета. како бих де иста зграда дловела у првобитно стање .
Иначе све .навдено
подржаввам максимално .
..Моје дубоко поштовање за професора .

Све сте у праву,камо среће да се многи освесте и схвате да годинама живе у заблуди и незнању ,заслеплени лажима и манипулацијама,вођени народним непријатељима,шачицом бесчасних људи, проданих душа.Даће Бог,да се молимо сви за нашу лепу домовину Србију,јер немамо друге и да се ослободимо једном за увек ропства и домаћег и страног узурпатора и окупатора…Божија правда ће победити,само да се Срби дозову памети,и освесте…крајње је време… Амин!

Извините, али морам да додам још нешто – зграда генералштаба не сме нипошто да се ДАЈЕ икоме – гласам за то да се тај објекат сачува у власништву свих грађана – нека се зграда конзервира, и једна страна нека буде музеј бомбардовања Србије и српског народа. Узгред, када ћемо наплатити ратну штету? Хвала и поздрав

Мислим да је илузија предлагати посланицима да се повуку и да врате мандате јер они су тамо због пара и своје користи, а не због посла којим треба да се баве. Они не знају шта је срамота и шта је образ. Овде и данас имамо терор средњошколаца. Хвала вам и поздрав.

Све је гост описао на прави и истинит начин…Али са речи на дела не може вечито да се чека, док ова лукава подивљана животиња, граби и птождире све пред собом. Врло је лако да се појаве неки нови људи ала Гаврило Принцип…, који више неће чекати, да овај све опљачка. Тај прождрљивац се боји, да некоме не пукне филм….и сам реши ту дуготрајну злочесту причу и агонију. Народ не може бити сав и у сво ово време на туђој страни, у коју га вуће овај врхунско “избалансиран” криминалац…..на челу државе…Грађани, држављани Србије се морају поставити на своје нормалне и здраве ноге са здравом памечу…
Г. Кузовић је све врхунски тачно и добро оценио, описао и образложио. Али, без акције целог освешћеног народа, и поштених високостручних људи, нема победе, и иде се у чисту пропаст. На сунце се мора за сав незаконито стечен новац и имовину и све извести пред лице правде. Све им треба одузети са правовременим тужбама и судским процесима. Сав лоповлук и криминал домаћих повлашћених се мора процесуирати, и судски поштено завршити. А сви дволични амбасадори морају бити отерани.

Диван човек. Паметан, образован, родољуб, достојанствен, културан…господин човек. Да ли је могуће да се такав појавио међу Србима? Управо то је професор Кузовић. Хвала вам на свеми што радите и што сте се уздигли изнад ове хипнотисане и искварене масе народа који ни најмање не личи на славне претке. Живи и здрави били

Одпуст с радног места и затвор, уз све спменуто!!! свима који каљају име своје Србије, па исто тако и главних модератора ових небројених зала и злочиначких поступања, од председника до задњега у СНС , са свим њиховим медијским и осталим прирепцима и ново-накриво-насталих и патолошко обликованим и организованим антинародним установама, на жалост под именом Србије, односно под именом тог њеног уникатног, тзв.председника и његове клике, у свих ових задњих неколико излажираних мандата….!!!.

НИЈЕ ДОВОЉНО ШТО НАС ЈЕ НАТО БОМБАРДОВАО ИСВЕ ЗАТРОВАО ,САДА ЋЕ СРБИЈА БИТИ ЛЕГАЛНО ТЕРИТОРИЈА ЗА НУКЛЕАРНИ ОТПАД, А “КОРИСТ” ЋЕ ИМАТИ САМО ВЕЛЕИЗДАЈНИК ЈЕР ЋЕ ДОБИТИ ВЕЛИК НОВАЦ .
ЗАР И ПРЕКО ОВОГ МОРАМО ПРЕЋИ И ДАЉЕ ЋУТАТИ ???

Макрон уцењује вуцица јер су роцилдови то је макринови нагоеставаоци и уцењивали ср народ кроз своје разне деспоте од милосевица па до дан данасњег што није ништа разумео о тадашњој геополитици па је српски народ платио и плаћаце дуго незнање својих неструцних политицара. А друго , 2./ макрон уцењује вуцица јер макрон [ и немачки сцхолз ] су учињени и од САД а и од Русије у последице рата у украјну.. али као увек српски народ плаца необавестене ” српске” такозване политичаре које их представљају.. под њиховом српском заставом. Срећом, Макрон је нашао горе од њега. Али до следећих европских избора који се организују следецег 9ог јуна, и француски народ прети крају..француском деспоту, који унистио титално социјални и успешни француски кономски модел кроз разним малверзацијама кататрофалне економске и огромног задуживања. Фр народ је побеснео од таквих “”его ликова” који немају ниједан дан искуства у војсци а прете ратом и воде војску. Злоупотребава француску конституцију када му одговара.

Лепити летке по целој Србији са списком злодела и чинова издаје као у стара времена… Свако жив да се нађе у ситуацији да прочита тај проглас… Тако су још и у ратовима деморализовали противничку војску на фронтовима… Сигурно је да су утицали на морал…док код нас је јасно ко је шта одрадио и то није пропаганда, јасно је да се сада све ово дешава…

 

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *