Савет Европе нема никакав значај!

издвојени коментари гледалаца:

ВЕЛЕИЗДАЈА НА СВИМ НИВОИМА, СА САМОГ ВРХА ДРЗАВЕ !!!!!

Веритатис:НАВАЛИТЕ НАРОДЕ САДА..ИМАТЕ АУТОПУТЕВЕ….СТАДИОНЕ..ШИРИТЕ РУКЕ.. ТАПСИТЕ.. ГЛАСАЈТЕ ЗА СВОЈУ ПРОПАСТ И СВОЈЕ ДЈЕЦЕ.. ФИНО СТЕ СЕБИ ЗАКУВАЛИ.

ДАВОР И МАРКО ЦУВАРИ МОГ ЗДРАВОГ РАЗУМА, БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО МОМЦИ, МНОГО ХВАЛА ЗА СВЕ. БАКА РАДА

МЕЂУНАРОДНА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗНА КОГА ЈЕ ПОСТАВИЛА НА ЧЕЛО СРБИЈЕ, ЈЕР ДА БИ ОПРАВДАО ДОБИЈЕНИ НОВАЦ ,МОРА ДА СЕ СА СВИМ ПРИТИСЦИМА  САГЛАСИ !!!

Углавном слушам само чланове покрета МОБЕ.
Посебно г. Душка и г. Давора. Поред анализа дају се и спасоносна решења.
Увек се поред свега потитивног, научи понешто. Као вид ширења видика.

Драги Проф. све сто казете је циста истина и све је тацно. Рјесење је исто тако једноставно. Све сто сте рекли је везано за рјесење је потпуно исправно и могуце. Проблем је врло једноставно дефинисати. Да власт и предсједник раде у интересу дрзаве и у интересу народа Србије они би све то сто сте рекли и сто и ја мислим давно одрадили. Али нас проблем је сто предсједник и комплетна власт не воле Србију, нису родољуби, нису постени и не зеле добро своме народу. Све је врло  једноствно. То је нас једини проблем. Предсједник и власт су непријатељи Србије и српског народа. да није тако све би било другације и у овакву ситуацију никада не би ни досли. Једина квалификација за власт треба да буде родољубивост , да се  Србија воли  , постење и правда. Ниста висе. Све је ријесено!

Сећам се да је Србија поново примљена у ткз. Савет Европе када је Зоран Ђинђић склоњен.
Ми смо се надали да ће кренути све на боље, али тај Савет је пре свега за интерес ЕУ а на штету осталих држава у Европи.

Ми Косово и Метохију, и не само то,  у састав Србије можемо да вратимо само оружаним путем и свака друга прича је безпредметна. Не треба више трошити речи. Наравно, за то су неопходни одређени предуслови и треба се припремати за њих и сачекати да се појаве.

На жалост изгледа да је за обичан народ касно.Он нема наклоњене ни домаће ни стране факторе, а сви паметни напуштају земљу , док су они који су остали , по неким проценама двотрећински функционално неписмени.Традиционално народ жели своје вође, и шта је ту лоше ако су то способни родољуби,оне који ће бринути о држави и исправно их предводити, а који су почев од Турака до данас углавном истребљени.Демократија је апстрактна за народ, а питање је да ли смо је икада имали. Интелектуалци, част изузецима као што је гост, сувише су апстрактни за народ, а они које не интересује ни народ ни држава инструирани су од оних који су заинтересовани да наша држава и народ нестану и спретно су употребили сва средства да га задобију и убеде да раде у њихову корист и за оно штоје најбоље за народ.

Како ствари стоје и како ми то доживљавамо, Србија ће престати да постоји а Срби ће у тим насталим енклавама имати статус Срба из Крајине и Срба на Косову!! Само анализирамо стање и кукамо над “судбином”! Из прикрајка се надамо да ће нечија савест и неко уместо нас да реши наше проблеме!! Нико ништа не предузима против издајника које је Устав препознао!! Сваки патриота треба да ПИШЕ УСТАВНОМ СУДУ повреду Устава а ЈАВНОМ ТУЖИОЦУ (иако ћути) захтев за процесуирање издајника!!! Бар да оправдамо себе да смо испунили своје могућности спашавање Срба и Србије!!

Ај да причамо реално, владавина права не постоји, нити је икад постојала. То је догма, као што је једнакост догма. Друго, чак и да владавина права постоји, то не значи да ће икоме бити боље, јер право није правда, већ је право закон – а свашта је данас закон, не само данас него од вајкада. Државњачке паразитлије доносе законе и користе догму владавине права да заштите своје позиције. Нико не доноси законе да мени буде боље, па све и да је закон на мојој страни, они су сви свезани ко црева и окренуће закон против мене – то је тако од кад ја знам за себе, од кад је мој покојни отац знао за себе, деда, прадеда. Ми се можемо залуђивати илузијама, ал реалност је доста другачија од теорије.

Највећа трагедија великог дела српског народа је непросвећеност и затуцаност.Тај део народа аплаудира и бескрајно смртно воли велеиздајника који је сатро Србију.А тај наш велики вођа сваки његов потез ,презентује медијски као велику његову дипломатску победу.

Засто се зобилази улога ПОРФИРИЈА И ДОДИКА НА РАСРБЉАВАЊЕ БАЛКАНА, или да Р.СРПСКА је нај бољи примјер како пролазе земље које 100% ЗАВИСЕ ОД СТРАНИХ КРЕДИТА и гје су КРИМИНАЛ, НЕПОТИЗАМ И КОРУПЦИЈА ЛЕГАЛИЗОВАНИ ????

Еј сви терају српског патријарха на Косово да седи а сви они засели у својим становима у Београду. Па од код вама право да Патријарха шаљете у Пећ онда?!

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *