Време је да се Путин изјасни!

издвојени коментари гледалаца:

КРАДЈА ДРЗАВЕ ОД СТРАНЕ ВРХА ВЛАСТИ И ИЗДАЈА, ТРАНСПАРЕНТНО И БЕЗ САКРИВАЊА, ТОТАЛНО ОТВОРЕНО, ВИСЕ СЕ УОПСТЕ НЕ КРИЈУ, ВЛАСТ ОТВОРЕНО ПОТКРАДА ДРЗАВУ И РАСПРОДАЈЕ ДРЗАВНЕ РЕСУРСЕ, ТРАГЕДИЈА !!!!!

Тако је прогласити окупацију и питати странце ста хоце овдје .. .лагање им висе неце помоци да су ту да бране Албанце …засто се мијесају у друге земље ..??? И који интерес имају овдје ??? Ста тразе тако далеко од својих уемаља и ваљда знају да нисмо у ЕУ ….

Најсрдачнији поздрав из Америке за г-дина Д. Кузовића!
Милина Вас је слушати! На правом сте путу! Хвала Вама И Моби на патриотизму и оваквој борби!
Пуна подршка Моби !
Срби из целог света су уз Мобу!!!

Знаци колко сам разумео, Моба цека да, посто народ сном праведнијем спава, да му конацно дојади и да кад висе леба не буде имао да једе, да поцне да јури ове, јер це тада конацно схватити? Па тад висе неце бити ни струје, ни воде, ни хране, ни огрева, ни гаса, ни плата, ни пензија, а дуг преко 100 милки, знаци ста, градјански рат, ванредно стање, анархија??!

Према Законику о кривичном поступку, свако ће се сматрати невиним док се његова кривица не утврди правноснажном одлуком надлежног суда(члан 3. ЗКП). Претпоставка невиности је процесни механизам за ослобађање окривљеног од терета доказивања сопствене невиности. Тиме се на онога ко тврди супротно пребацује терет доказивања постојања кривице.

Све је истина господине Кузовицу сто говорите у вези Кипра. И данас после висе од 30 година зивота овде сам задивљена како и са којим заром кипрани говоре о окупираном северном Кипру. Овог лета је тацно 50 година од окупације Кипра знаци дупло висе од окупације Косова, а кипрани сваког лета, тацније у јулу, од јутарњих сирена које се цују на целој јузној страни острва па до свих мирних протеста на свим тзв границним прелазима( греен лине) и црквених литургија у свим селима и градовима и церемонијама на гробљима где се сваке године полазу венци зртвама окупације. Кипрани заиста постују своје зртве и воле своју патриду /домовину. Деца у основним сколама до 10 године вец све знају о окупацији и у свакој сколи стоје натписи МИН КСЕХНАМЕ! Сто знаци НЕ ЗАБОРАВЉАМО.

Поздрав ,
Право у центар….
Вучко је други зеленски…
Све што ради против интереса је Србије…..
Кукавица ни прстом не смије да мрдне против западних окупатора…

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *