Ово је права и ЗАСТРАШУЈУЋА ИСТИНА О ТРОВАЊУ НАРОДА

Chemtrails – Хемијски трагови Авиона На Небу изнад Србије

Стручњаци Машинског факултета у Београду још су 2019. промовисали књигу „Хемијски трагови, ХААРП и потпуна доминација на планети Земљи“, а ових дана наставили на ту тему. Rецензент књиге, проф. др Момчило Милиновић са Катедре Машинског факултета за системе наоружања, јасно је навео да би систем ХААРП функционисао јоносфера и други делови Земљине атмосфере морају бити засипани тонама високопроводних честица званих „кемтрејлс“. „Онда је уочено да на тај начин могуће утицати на временске прилике или ширити болести и рођена су нова оружја“.

А Владимир Давидовић, уредник издања и помоћник српског министра правде, рекао је: „ХААРП је заиста гранична област у којој примена једне технологије улази у друштвену проблематику, јер њоме могу да се остваре политички и војни циљеви. Класични оружани сукоби још постоје као манифестација, али их је ова технологија, опаснија од нуклеарних силоса, превазишла. Застрашујућа је сама идеја о такозваном нелеталном, несмртоносном оружју којим неко може да утиче на временске прилике тако да изазове уништење усева, масовну глад и као последицу друштвене и политичке потресе“. Тренутно је идентификовано 47 ХААРП постројења на планети. А колико их је неидентификовано?

Јавност је са посебном забринутошћу приметила да је на сајту weather.com, у радарском сегменту, у време трајања супер олује над Србијом, било могуће видети жестоку таласну аномалију која је долазила са Јастрепца! Шта знамо о томе?

Да „теорија завере“ уопште није теорија већ наша горка стварност, показао је декласификовани документ америчког ратног ваздухопловства и НАСА-е, из далеке 1996. „Временске прилике у служби силе – поседовање времена у 2025.“ (Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025.). Детаљан опис мера и радњи за разарање држава и уништење њиховог становништва путем вештачког изазивања временских (не)прилика. Кога интересује, нека иде на доњи линк, а посебно нека обрати пажњу на страну бр. 11 – све ће му бити јасно!!

https://apps.dtic.mil/sti/pdfs/ADA333462.pdf

Да закључимо – „суперћелијске олује“ и разарање које доносе, нису никакав природни феномен и немају везе са „климатским променама“. То је људска творевина којом нас тероришу творци „новог светског поретка“, прецизније Светски економски форум и портпарол Шваб. Наравно и цела армија њихових војника, који су се добро угнездили и у нашу државу. ХААРП и олује не би могле да постигну ефекат који имају, да није перманентног и интезивног запрашивања аеросолима. На удару су највеће европске житнице као и производња хране у Славонији и Србији. Циљ запрашивања је увести глад и смањити број становника на Балкану.

Решења?

Сваки грађанин има право на нужну одбрану, те обавезу одбране Уставног поретка и територијалне целовитости.

Народ који протествује усмерити ка активностима које ће довести до грађанског хапшења свих који урушавају Устав и законе Србије;
Распустити Владу и формирати Прелазну Владу стручњака;
Прелазна Влада стручњака треба Војску Србије да приведе Закону о одбрани и одбрани небо од убица и тровача;
Одмах иступити из свих споразума који НАТО снагама омогућавају слободан прелет и пролаз преко и кроз Србију;
Прогласити окупацију дела територије;
Поднети захтев за приступ Бриксу;
Зауставити разоружавање становништва и вратити лично наоружање;
Увести хитну војну обавезу у трајању од шест месеци;
Оспособити склоништа у Србији и спречити приватизацију „ЈП склоништа“;
Спречити приватизацију ЕПС-а;
Зауставити сваку даљу приватизацију кључних државно-народних ресурса – воде, оранице, рудног богатства, уз повратак истих у државно-народни посед;
Увести нулту толеранцију на прилив емигрантске армије Џихада и подизање заштите по угледу на ЕУ сценарио из Мађарске и Хрватске;
Одмах сторнирати допуне Закона о странцима и Закона о држављанству;

Окупатору и њиховим слугама мора се пружити одлучан отпор, а Уставни поредак одбранити. Заштита становништва и велики ресет Србије на народна подешавања мора постати приоритет Прелазне Владе стручњака, у противном – уништиће нас.

 

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *