Машинерија смрти

Пошто су тако завршили са Оливером Ивановићем и Славком Ћурувијом, сада крећу на Срђана Шкора. Оскар је залајао, а шакали су кренули у креирање амбијента за черечење. Пословица каже – ко лаже тај краде, а ко краде тај и убија. Тако функционишу Оскар и његови шакали.

Па да питамо Оскара и његове:
Ко је убио Оливера?
Ко је убио Димитрија?
Ко је убио Владимира?
Ко је убио Славка?
Ко је побио рударе?
Ко је убио старијег водника прве класе, Дејана Стојковића?
Где су два минута?
Где је Данка Илић?
Ко је убио Далибора Драгијевића?
У каквом је здравственом стању девојка С.А. коју је на пешачком прелазу прегазио Драган Ј. Вучићевић?
У каквом је здравственом стању девојчица М.Ђ. коју је на пешачком прелазу прегазила Нина Ковачевић?
У каквом су здравственом стању две жене које је повредио Никола Петровић?
Шта „правосуђе“ намерава да уради са Костом Кецмановићем?
Шта би са Бањском?
Зашто и коме сваки грађанин Србије дугује више од 5.000 еура?

 

Моба зове Оскара – Оскаре, јави се!

 

Инструктор ноћног пливања у хали Пинки, избезумио се што што му је Шкоро рекао ноторну истину – брале, немаш дана радног стажа, никада ниси зарадио жуљ, не знаш шта је зној, па је ред да мало заврнеш рукаве и личним примером покажеш шта знаш. Пошто тврдиш да су литијум, уранијум, сумпорна киселина, цијанид и арсен добри, узми мало па их конзумирај и подели са својима. И плати брале приватно обезбеђење свом детету, јер не иде да му ми плаћамо пајтовање са кримосима и излете по иностранству. Нису државни ресурси алајбегова слама. Ниси сирома’, има се из фундуса, од Тинта и осталих. А има се и од Крушика и Украјине.

Клика зна да је неизбежно и све ближе – први дан без власти биће им прва ноћ у апсани. И вратиће раји све што су покрали. Зато лају све јаче, брже, боље. Да би кренула, Србија ће прво стати. То им је Шкоро поручио и зато су се узнемирили. То им поручујемо сви којима је слобода име, а Устав презиме.

После Златановића и Бркића, Петковића и Кокановића, Михаила, Гаврила и Рафаила, устремили су се на Шкора. Нећемо га дати.

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *