Ко је власник Србије?

У обичајном, домаћем и међународном праву, у принципу, власништво над нечим је уговорни однос две или више страна у коме се оне неспорно опредељују ко је и под каквим условима крајњи ималац и корисник неких добара. Гаранцију над власништвом верификује држава у складу са својим Уставом и законима на снази, а држава је власник саме себе и то верификује статусом – слободна, окупирана, протекторат, колонија, итд. Гаранти одржања слободног статуса државе су механизми и институције примене силе, а то су војска, полиција и правосуђе. А њих чини и плаћа народ. Или су са народом, или против.

Територија Републике Србије простире се на 88.361 квадратних километара. Рекао би човек то је власништво државе и народа над самим собом. То је Република Србија.
Али није тако!
Држава је признала страним силама протекторат над АП КиМ, а потом су побуњеници на тој територији прогласили другу државу, да би потом владајућа коалиција црвено-црне-јуловске издаје, пропасти и смрти, предвођена Александром Вучићем и Ивицом Дачићем, противуставно и противзаконито повукла све институције и прерогативе српске државности на том делу неотуђиве државне територије, препустивши око 11.000 квадратних километара Србије побуњеницима и њиховим менторима. Паралелно, од Републике Србије су отуђили и око 400.000 њених грађана!
Али то није све!
За дванаест година црвено-црне-јуловске владавине издаје, пропасти и смрти, дошло је до отуђења других делова територије Републике Србије, уздуж и попреко. Купопродајним уговорима у страно власништво прешле су десетине хиљада хектара Републике Србије; 16.785 хектара ПКБ-а, па Смедерево, Бор, Зрењанин …. наставите низ.

Да те Бог сачува и саклони колико је земље Србије отуђено од државе и народа. Нови власници су око имања подигли ограде иза којих владају њихова правила и њихови закони, а српске власти не смеју ни да присмрде.

По скромној евиденцији, 12.5% АП КиМ, 6.5% страним рударским компанијама, 4% осталим страним приватним компанијама. И ко зна колико још испод жита, што ћемо тек сазнати кад их почистимо. Стручњаци покрета Моба процењују да близу 30% територије Републике Србије више није у рукама државе и народа! Избушени смо по принципу леопардове коже и настављају. Хоће да од мрља на леопардовој кожи направе кратере!

Овде није крај распродаје државе и народа.

Економски тим покрета Моба израчунао је да је задужење Републике Србије прешло сто милијарди долара!

Ти мегаломански зајмови, односно спољни дуг који нам је направила владајућа црвено-црна-јуловска коалиција издаје, пропасти и смрти, код поверилаца су покривени хипотекама, т.ј. докле год не вратимо дугове и камате, странци су власници нечега у Србији. Чега? Не знамо, јер немамо увид у заложено.

Укратко – хоће да униште државу и народ. Оно што су започињали бомбама и Јасеновцима у више наврата, сада довршавају куповином и кредитима. Постају власници наше државе и наших живота.

Грађани Србије, докле ћете бити парализовани посматрачи свог и нестанка државе?

Моба позива све грађане Србије да нам се придруже у отпору. Ми више немамо шта да изгубимо, јер све је окупирано, задужено и распродато. Видите и сами да нам странци све диригују.

Посланици, вратите одмах све мандате народу и престаните да служите окупатора и домаће издајнике. По враћању мандата само 48 сати нас дели од повратка владавине права!

Какви избори, какви бакрачи, мафија се изборима победити не може!

Сви на мобу, па у Мобу за спас Србије!

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *