Ми не желимо РУДАРЕЊЕ као облик развоја Србије

“СРБИЈА ЈЕ ЉУБАВ, А НЕ МРЖЊА!”

Хвала што сте превазишли поделе, страх и мржњу коју су успешно сејали међу нама. Нису то радили узалуд. Сејали су зло међу нама како би нас поделили. Зашто? Да би нас лакше опљачкали, раселили и истребили. Данас почињемо да пружимо отпор окупатору. Отпор је наша уставна обавеза!

Годинама лукаво припремају да целу Србију претворе у рудник! Доводе своје политичаре, купују партије, преузимају покрете, убацују своје људе на чело народних побуна. Ово шта живимо је рат!

Нови облик рата где нема јасног фронта, већ непријатељ користи појединце из наше заједнице, да кроз државну администрацију доноси одлуке на штету грађана Србије. Сутра, када се заврши овај рат њиховим поразом, уклониће све издајнике као непожељне сведоке. Позивам све квислинге у Србији да прекину са извршавањем налоге окупационе управе!

Пројекат Рио Тинто је војно-политички а не само економски пројекат. Литијумске батерије већ су прошлост, његова цена је устрмоглавом паду, затварају руднике литијума у свету, мало присуство литијума у руди у Србији говори да не постоји економско оправдање за такав посао. Свако слово, свака реч говоре да нешто није у реду! И није!

Квислиншка влада у Београду је дала близу 6,5% државне територије странцима на истражно право! Томе додати Косово и Метохију која је 13,5% државне територије, коју је корак по корак препуштена странцима! Успављујући народ лажима, глумећи да су Срби, трујући душе мржњом, протерујући добро из човека, затирући огњишта, квислинзи су мирно предали оно шта непријатељ вековима није успевао топовима и крвљу! Квислинзи су петину државе Србије мирно предали странцима!

Зашта је онда у Првом светском рату Србија жртвовала 28% становништва, односно 62% мушког радног становништва!? Додајмо том броју жртве из Другог светског рата; потом санкције, ратове и бомбардовање 90-тих!? У једном веку три геноцида над Србима! То је истинска мера издаје коју тренутно чините браћо и сестре сарадници окупатора, а не сребрњаци, дроње и ђинђуве!

Запослени у безбедносним агенцијама, Полицији и државној администрацији, 62% мушке популације је са песмом отишло у смрт ради нас и вас, је стварна цена вашег ћутања! Пробудите се, вратите се свом народу и помозите му! Ви нисте дали заклетву само нама живим, већ милионима страдалих за сан о српској држави!

Мала имања у Србији окупатору прави несносну главобољу. Људе који имају своју храну и воду они не могу да уцењују! Стога су решили да нападну основ живота – воду! Решили су да почисте живот у Србији суманутим пројектом копања и прераде руда. Сваки дан у наредних 40 година можемо очекивати несрећу која ће збрисати живот од Лознице, преко Семберије, до Срема и Београда! Ми у таквом страху не желимо да живимо!

Поручујемо окупатору и политичком Београду: рударење није концепт развоја државе који народ хоће! Постоји још безброј делатности од којих можемо одлично да живимо! За такав избор будућности не морамо никоме да се правдамо! Ово је наша држава и наша одлука! Наш концепт развоја су здрави људи!

Погледајте у шта су нам преворили животе: у мржњу, беду и зло! Киселина шовинизма разједа наше душе, а лажи паралишу наше реакције! Данас прекидамо са таквим животом!

Данас и овде спроводимо референдум! Са правим људима а не измишљеним и лажним! Ми више не тражимо, ми данас шаљемо политичком Београду УЛИТИМАТУМ:
1. Да у року од 72 сата Влада Србије заустави пројекат Рио Тинто и јавно раскине све уговоре са свим страним и домаћим рударским компанијама из било које области!
2. Да Влада Србије попише штету начињену подземним водама и земљишту од истражних радова, и наплати исту од одговорних!
3. Да кривично одговарају или се протерају из Србије сва лица која су утицала на одлуке државе и вршила притисак на јавност у интересу рударске компаније!
4. Да одмах почне развој домаће пољопривреде, домаћег предузетништва, заштите домаћи произвођачи и обезбеди помоћ домаћој производњи.

Богат човек је најбоља одбрана од окупације!

Ако наше захтеве Председник и Влада Србије не реализују у датом року, сматраћемо да нису лојални народу већ странцима. У том случају већ сада позивамо полицију, службе и војску да изврше дужност коју су им поверили грађани Србије! Сада их позивамо да испуне заклетву коју су дали грађанима Србије! Нисте се заклели политичарима и колонијалној управи већ грађанима Србије!

Ако и поред овог позива полиција, службе и војска не нађу снаге да обаве своју дужност, грађани су обавезни да предузму све шта је потребно да одбране суверенитет Србије.

Сувереност потиче од грађана“ каже Устав Србије. У том случају драга браћо и сестре, морaмо изаћи на улицу, и не смемо се враћати кућама док се наши захтеви не испуне! Или окупатор или народ и Србија!

Не чекајте да вам неко други донесе слободу! Роб који чека да му неко други скине ланце никад неће дочекати слободу, већ новог господара!

Не дозволите да вас обесхрабре вирусима песимизма, страха и дефетизма, то намерно раде како би вас држали у покорности! И ви сте у стању да стварате историју!

 

velikiresetsrbija.rs

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *