Саопштење за јавност 05/08/2024

Покрет Моба са највећим презиром и гађењем осуђује злокобне и теледириговане нападе на уређивачку политику, слободно новинарство и истину о Оскаровој издаји и пљачки Србије, коју свакодневно износе Дејан Петар Златановић, Србин инфо и Продукција центар.
Покрет Моба снажно подржава гвоздену вољу главног уредника новинске агенције Србин инфо, Дејана Петра Златановића, да се и поред свог тешког здравственог стања, свим средствима бори за добро здравље Оскара, како би могло да му буде суђено пред народним судом за све издаје, пљачке и убиства која је починио.

Покрет Моба честита Дејану Петру Златановићу на снази и храбрости да изађе у јавност са истином о Оскару и његовим паризер сатрапима и непоколебљивим ставом о неопходности судског епилога случаја „Оскар“.

Покрет Моба је уверен да Оскарова машинерија лажи, издаје, пљачке и смрти, није дорасла снази народа, вољи за останком, опстанком и животом, истином и правдом, којој ових дана присуствујемо као никада до сада.

Покрет Моба указује на чињеницу да још једна у низу Оскарових издаја, гашење Поште Србије на АП КиМ, мора бити сакривена од шире јавности Србије, па је овога пута напад на Дејана Петра Златановића и Србин инфо, употребљен као маскировка. Крајине су продате, Косово и косовски Срби су продати, а то значи да је дошло време да креатори „Мале Србије предубоких џепова“ положе рачун народу.

Покрет Моба позива новинарска удружења, информативне агенције, новинаре и све грађане Србије, да подрже Дејана Петра Златановића и Србин инфо, у борби за неспутано, независно, непристрасно и објективно медијско изношење истине.

Покрет Моба подсећа домаћу и светску јавност да су све претходне медијске сатанизације истакнутих противника издаје и пљачке Србије, завршиле у надгробним споменицима, често и без презимена.

Велики и незаустављиви народни референдум је у току, а порука само једна – затвор Оскару, слобода истини!

Покрет Моба, Београд, 05.08.2024.

 

 

 

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *