Отворено писмо председнику Руске Федерације, Владимиру Владимировичу Путину

Поштовани Владимире Владимировичу,

Обраћам Вам се у вези званичног коментара госпође Марије Захарове од 08.08.2024. везано за „Ризик дестабилизације Србије“, у коме је анализирала тренутну ситуацију у „пријатељској Србији“, којом приликом је јавно изрекла низ тешких неистина и увреда на рачун целокупног српског народа, а нарочито оних 80% који не подржавају мере које је српско руководство увело Вашој држави, Вашем народу и Вама лично.

Том изјавом је у стилу најгорих англо-саксонских плаћеника унела додатни немир и раздор у традиционално јаке братске и хришћанске везе између Србије и Русије. Овакав субверзивни и застрашујући удар на нераскидиву везу између два народа не би могли да изведу ни ЦИА, ни МИ6.
Као што Вам је познато, српска аутономна покрајина Косово и Метохија, налази се под привременом управом мисије УНМИК, у складу са Резолуцијом Савета Безбедности Уједињених Нација бр. 1244.
Нажалост, ни после 25 година рада, мисија није испунила ниједан од задатих циљева свог мандата. То је довело до тога да сви нивои избора који се одржавају на територији Републике Србије, не буду одржани на Косову и Метохији, па у складу са том чињеницом и Уставом и законима Републике Србије, такви избори нису легални ни легитимни, а власт која је после тога формирана у Републици Србији нема никакав правни ни морални легалитет и легитимитет.

Народ Србије је у шоку да госпођа Марија Захарова са тиме није упозната. Државна издаја на свим нивоима, коју тренутно спроводи прозападна марионетска владајућа структура у Републици Србији, довела је до тога да у српској аутономној покрајини Косово и Метохија више не постоји ниједан правни прерогатив српске државности.

То би било исто као када би се Руска Федерација одрекла Крима и Донбаса. Апсолутно застрашујућа помисао у коју се госпођа Марија Захарова није удубљивала!
Како би сте се Ви осећали да на недавним изборима у Руској Федерацији, грађани Донбаса и Крима нису гласали? Да ли би сте Ви били легални и легитимни председник Руске Федерације?

Погрешна, несхватљива и посебно увредљива је чињеница да је госпођа Марија Захарова сврстала убедљиву већину грађана Републике Србије у „злонамерне снаге“ које желе да „активирају познати деструктивни арсенал у циљу подривања унутрашње политичке ситуације у овој земљи“. Овај речник максимално кореспондира са речником малигних неонацистичких и неофашистичких снага које користе исти вокабулар у субверзивном дејствима уношења раздора у српско-руске односе, па се Срби питају – за кога ради Марија Захарова? Да ли је она англо-саксонски плаћеник убачен у руску службу?

Несхватљиво је да Марија Захарова није упозната са чињеницом да ти издајници Републике Србије, које она назива „легално изабрана власт“, отворено и обилато снабдевају Украјину наоружањем којим се убијају и сакате руски војници, жене, деца, руше градови и територија Руске Федерације.

Да ли је госпођа Марија Захарова нормална, или је плаћена да глорификовањем издајничке српске власти подржи неофашистичку и неонацистичку англо-саксонску агенду уништења Србије, Русије, словенста и православља? Да ли је могуће да руско Министарство спољних послова и обавештајна заједница о томе не знају ништа?

Да ли је могуће да Ви о томе не знате ништа? Да ли је могуће да не знате да је народ Србије устао у борбу против Западних нациста и фашиста и домаћих издајника? Да ли схватате да оваквом изјавом Марија Захарова забада нож у леђа Србији и свим Србима? Нож у леђа вековним братским односима Руса и Срба? Да ли разумете да њен речник представља калоричну храну непријатељима Србије и Русије?

Поштовани Владимире Владимировичу,
Желим да Вам пренесем неописиво незадовољство највећег дела Срба из Србије, а односи се на неартикулисано и немушто деловање и обављање радних задатака Вашег амбасадора у Републици Србији, господина Александра Боцан Харченка, који је највероватнији узрок потпуних дезинформација које са терена долазе до руског Министарства спољних послова, Марије Захарове и Вас лично.

Или он у Русију шаље лажне извештаје, или је Русија, упркос тачном извештавању, одлучила да отпише Србију и подржи владајући сатанистички фронт. Захваљујући оваквим контрадикцијама, Руска Федерација је изгубила иницијативу у Северној Македонији, Црној Гори, Србији и Федерацији БиХ, генерално на целом „Западном Балкану“.

На крају ове протестне ноте, желим да Вам пренесем и захтев убедљиве већине грађана Србије, да Александру Вучићу одузмете орден Александра Невског и тиме покажете да сте довољно велики да признате грешку, а довољно паметни да не одбаците вековне везе, веру и традицију између два братска народа и две братске државе.
Између Александра Вучића и Володимира Зеленског, нема никакве разлике. У то се можете уверити ако посетите гробове руске деце која су убијена српским оружјем. Ако Алексасндар Вучић још увек заслужује одликовање Руске Федерације, онда Вас молим да исти орден доделите и Володимиру Зеленском.

Вратите поверење Срба у Вас и Русију!

Уколико то не урадите, будите сигурни да сте Србију и српски народ гурнули у понор малигног Запада, истог оног који се спрема да уништи Вас и Вашу државу.

С поштовањем,

Давор Калајжић-Колесников,

 

Србија, Београд, 10.08.2024.

 

УСТАНИМО!

ПОЗИВ СВИМ ГРАЂАНИМА СРБИЈЕ

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *