Проф Кузовић открио ко је на челу Обојене револуције у Србији; Копаће литијум и уз помоћ Запада

док слушате ову емисију десеторо деце је напустило Србију

Дисклејмер*
Овај текст није покривалица режиму за издају и продају АП КиМ, за коју ће морати да положе рачун народу. Издаја и издајници АП КиМ и даље су национални проблем број 1.

Вероватнио сте помислили на Рио Тинто, Зи Ђин, Линг Лонг, Хестил, винчанску спалионицу, будућу депонију нуклеарног отпада, руднике литијума и остало. Нисте пуно промашили, али сте ван теме. Главни тровачи Србије већ су завршили свој посао, за сада некажњено.

„Кризни штаб за сузбијање корона вируса“, основан је 13. марта 2020. и био састављен од наводно најобразованијих из струке и помало политике: Ана Брнабић, Златибор Лончар, Сања Радојевић- Шкодрић, Зоран Гојковић, Предраг Кон, Бранислав Тиодоровић, Дарија Кисић, Мијомир Пелемиш, Горан Стевановић, Срђа Јанковић, Верица Јовановић, Тања Јовановић и наравно, Бранимир Несторовић, нека су од имена која су била у игри.

Силовали су народ на све могуће и немогуће начине. Масовна вакцинација непровереним и непотврђеним хемијско-биолошким производима стране производње. Под морање војска и полиција. Ако.

Данас, четири године касније, истина је испливала. Многе владе у свету јавно се извињавају свом становништву. УК, Немачка, Аустралија, само су неке од држава које се извињавају својим становницима за причињену им штету од вакцинације. Наравно, извињење чују живи, а мртвима се нико не извињава. Мртвих има да се најежиш. А тек накнадно оболелих од тешких болести – планетарни ужас. На хиљаде судских процеса широм света, ниједан у Србији.

Научници широм света кренули су у истраживање компоненти неких вакцина, нпр. Модерна, Пфизер, Астра Зенека. И гле чуда – сви налази истраживања говоре истим закључком – отров!

Својевремено сам у јеку епидемије и вакцинације написао да је Јапан у једном тренутку уништио више од милион доза вакцина, јер су његови научници пронашли неке састојке које у том тренутку нису могли да дефинишу. Непознати садржај.

Овде је то прошло незапажено. За Србе је непознато довољно познато.

…..

velikiresetsrbija.rs

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *