Вучић покрао 1,3 милијарде евра, а народу нудијевтини паризер!

док слушате ову емисију десеторо деце је напустило Србију

Дисклејмер*
Овај текст није покривалица режиму за издају и продају АП КиМ, за коју ће морати да положе рачун народу. Издаја и издајници АП КиМ и даље су национални проблем број 1.

Не ради се само о „помоћи“ Украјини. Све што Оскар и оскаровци раде Србији мери се том мером – пута двадесет. Толике су размере њихове пљачке. И размере издаје.
На познатом сајту, www.aerotime.aero, прецизно су наведене продајне цене десет најпознатијих војних авиона-ловаца. Рафал се налази у средини, на умереном петом месту са продајном ценом од 115 милиона еура. Јефтинији од њега су сви руски и кинески авиони, али и амерички Ф16 и Ф18 и СААБ. Гворимо о ценама које се односе на тзв. „извозне верзије“, а то значи са прилично застарелом опремом и могућностима за наоружање, јер држава произвођач/извозник никада не продаје најбоље и најмодерније верзије. Разлог је јасан.


Тако испада да ћемо платити Рафале замало па два пута скупље него што им је реална извозна цена. Тешка крађа, нарочито имајући у виду да су пре неколико дана Уједињени Арапски Емирати, у знак одмазде за хапшење власника Телеграма, француској отказали 80 наручених Рафала, што је изазвало огроман шок и пад цене авиону, па би нека некорумпирана влада то умела добро да искористи.

На страну што уз авионе иде и обука, одржавање, резервни делови и наоружање. Све то пада у воду са отказивањем основног уговора, а тај на први поглед скривени трошак је најмање три пута већи од иницијалног.

Али, ту су Скајп и Макрон који Оскара држе за јајца. Истини за вољу, то држање и није тако лоше, јер Оскар јајца добро чеше о уговор, а Србија ће ту пљачку плаћати деценијама. Ако сте мислили да су ту стали, преварили сте се.

Чешу се и о нуклеарке, отпад, аеродром и метро. Има ту још којечега, али што се метроа тиче, ништа ново нисмо видели у штампи, ни чули у изјавама. Шта ли то накнадно муте? Вероватно ће и то нарасти на додатних „пута двадесет“, јер је у међувремену без проблема нарастало пар пута.

У ери када само мајмуни не виде да мале државе треба да јачају ПВО, дронове и системе за електронско ометање, Србија прави салто мортале, узима туђе авионе који сателитски могу бити искључени сваког тренутка и креће у НАТО наоружање. А ко ће да тера те авионе, када војску стално напуштају добри кадрови? Идиотизам без преседана, али логичан потез издајника и пљачкаша.

Лешинарска политика Оскара и оскароваца прелила се са АП КиМ на целу Србију.

По опробаном рецепту запали и купи, гори Хомоље, нема авиона и хеликоптера за гашење. Данди пресушује речице и потоке и трује подземне изворе. Кинези масовно купују и преоравају Србију.

Газде, Оскар и његова ђубрад задовољно трљају руке. Раја се шета и везује за шине. Срећом па туда не пролазе цистерне и дизалице које се изврћу, али зато деца гину, не само у школама, препродаји, већ и по необележеним рампама.

 

Грађани Србије, да ли мислите да ће вас прескочити?

 

velikiresetsrbija.rs

УСТАНИМО!

ПОЗИВ СВИМ ГРАЂАНИМА СРБИЈЕ

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *